banner2
Öne Çıkanlar Şırnak Akçakale Urfa Fevzi Demirkol ilçe

Topdağ'ında olaylı yıkım

Şanlıurfa'da, kaçak yapıların yıkımına engel olmak isteyen bazı ev sahipleri, belediye ve polis ekiplerine direndi. Polis, yıkıma engel olmaya çalışan bazı kişileri gözaltına aldı.

 

Alınan bilgiye göre, kaçak yapılara yönelik çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Belediyesi ekipleri, Topdağı ve Sırrın mahallelerinde tespit edilen kaçak yapı ve katları yıkmayı kararlaştırdı.

 

Sabah saatlerinde Topdağı Mahallesi'ne giden yıkım ekipleri, söz konusu evleri iş makineleriyle yıkmaya çalışırken, bazı ev sahipleri belediye ve polis ekiplerine karşı çıkıp evlerini yıktırmamak için direnmeye başladı.

 

Polis ekipleri, yıkımı engellemeye çalışan bazı ev sahiplerini gözaltına aldı, bu esnada bir kadın baygınlık geçirdi. Olay yerindeki ambulansa kaldırılan kadına burada müdahale edildi.

 

Polisin müdahalesinin ardından, belediye ekipleri, buradaki yıkım işlemini tamamladı.

 

Sırrın Mahallesi'nde de 3 katlı bir evin son katının kaçak yapıldığını tespit eden ekipler, kaçak katı balyozla yıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.