banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Teknoloji Fakültesi öğrencileri bir araya geldi

 Bu yıl ilk defa öğrenci alan Teknoloji Fakültesi, öğrencileriyle Batı Raman Kampüsü Konferans Salonunda bir araya geldi. Toplantıda öğrencilere, danışman hocaları, bölüm başkanları ve fakültede görev yapan akademik ve idari personel tanıtıldı. Aynı zamanda karşılaştıkları herhangi bir sorunda izleyecekleri yol haritası gösterildi.


Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen toplantıda Erasmus ve Bologna süreci anlatıldı. Toplantıda konuşan Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Durmuş, 2014-2015 akademik yılının herkese hayırlı olmasını dileyerek, fakülte personeline ve öğrencilerine başarılar diledi. Ayrıca öğrencilerin her türlü sorunlarında danışman hocalarına başvurabileceklerini belirten Prof.Dr. Durmuş, öğrencilerin, öğrencilik hayatında  karşılaştıkları her türlü problemlerini danışman hocalarına ve kendisine aktarabileceklerini belirtti. (Veysi Rüzgar-İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.