Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_jfs93biqq6g6h29otft1k14m43, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Taziyeye giderken kaza; 6 yaralı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Taziyeye giderken kaza; 6 yaralı

Viranşehir Kızıltepe karayolunun 5. Kilometresinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 3’ü kadın, biri çocuk ve 2’si erkek olmak üzere 6 kişi yaralandı.

 

Bir yakınlarının taziyesine gitmek üzere Elgün köyünden yola çıkan İsmail Öden kontrolünde ki 06 RNJ 65 plakalı taksi yolun 5. kilometresinde ön tekerin patlaması sonucu şarampole yuvarlandı.

 

Meydana gelen kazada araç içinde bulunan Sapha, Hülya, Hüseyin, Abdulbaki ve şoför İsmail Öden ile Nura Ület yaralandılar.

 

Ağır yaralı olan Hülya Öden Şanlıurfa’ya kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor. bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.