banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

Tatvan'da

Bitlis’in Tatvan İlçe Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Proje Koordinasyon Merkezi (PKM) tarafından ilçede görev yapan eğitimcilere yönelik “AB Projeleri Hazırlama Teknikleri” kursu açıldı. Okulların AB projelerinden daha çok faydalanması amacıyla Selahattin Eyyubi Ortaokulu konferans salonunda verilmeye başlanan kurs kapmasında, projenin nasıl hazırlanacağı konusunda teorik ve uygulamalı bilgiler veriliyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer ile birlikte düzenlenen kursa ziyarette bulunan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, açılan kursun önemine vurgu yaptı.

Kursun, okulların AB projelerinden daha çok faydalanabilmesi amacıyla açıldığını belirten Kaymakam Erkan, ücretsiz olarak açılan kursun önemli bir avantaj olduğunu ifade ederek, “Proje Koordinasyon Merkezimiz tarafından açılan bu kurs son derece önemli bir kurstur. Bu kursu açmamızdaki amacımız ilçemizdeki okulların AB projelerinden daha çok faydalanmasını sağlamaktır. Normalde bu tür kurslar ücretli olarak açılır, ancak biz bunu tamamen ücretsiz ve gönüllülük esasına dayalı olarak açtık.” dedi.

Toplam 80 gönüllü öğretmenin katılım gösterdiği kurs, 40’ar kişilik iki grup şeklinde iki hafta boyunca devam edecek olup, kurs sonunda yapılacak olan sınavda başarılı olan eğitimcilere belge verilecek.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.