Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_cuc781qo0l4q83ol73vlkbckj5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
SURUÇ'TA ENERJİ KESİNTİSİ haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

SURUÇ'TA ENERJİ KESİNTİSİ

Dicle Elektrik A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, sorumluluk alanında bulunan TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü tarafından Suruç TM’de 154 KVA ve 33 MCU baralarda arıza giderme, test ve bakım çalışmaları yapılacaktır.

 

Şanlıurfa İl Müdürlüğüne bağlı Suruç ilçe merkezi ve Kırsalında TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Suruç TM’de yapacağı çalışmalardan dolayı 27.02.2011 tarihinde 08.00–16.00 saatleri arasında Suruç ilçe merkezi ve Kırsalında enerji kesintisi olacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.