banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Ağaoğlu Ukra

Suruç İlçe Milli Eğitim Müdürü Öğrencilere Karne Dağıttı.
Tüm yurtta binlerce öğrenci karne heyecanı yaşarken, kimi öğrencilerin karnelerini almak için sabırsızlandıkları, kimi öğrencilerin ise derslerindeki başarısızlıklardan dolayı bu heyecanı buruk yaşadıkları dikkatlerden kaçmadı. Suruç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Han Özdemir, Dumlukuyu İlköğretim okulunda öğrencilere karnelerini dağıttı. Öğrencilerle sohbet eden Suruç İlçe Milli Eğitim Müdür Mehmet Han Özdemir 15 günlük tatilde öğrencilerin kitap okuyarak geçirmesi gerektiğine dikkat çekip tatillerinin boş geçmesine izin vermemeleri gerektiğini belirtti. Özdemir, Kimi öğrencilerin sevinç yaşarken kimi öğrencilerinde karnelerindeki kırık notlardan dolayı üzüntü yaşayacaklarını fakat  öğrencilerin yaşayacağı bu üzüntünün ikiye katlanmaması ve derslere olan ilgilerinin daha da artması için zayıfı bulunan öğrencilere kızmak yerine destek vermenin çok önemli olduğunu söyledi. Öğrencilere karnelerini dağıtan Suruç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Han Özdemir başarı dileklerinin ardından okuldan ayrıldı.

19 Eylül Pazartesi günü başlayan ve 20 Ocak Cuma günü yarı yıl tatiline giren  öğrenci ve öğretmenler 15 günlük bir dinlenmenin ardından 6 Şubat Pazartesi günü ders başı yapacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.