Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_atmdk70qnrcksb8rnsff84u437, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
SSK Kavşağında sondaj arabası devrildi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

SSK Kavşağında sondaj arabası devrildi

Şanlıurfa’nın SSK Kavşağında sondaj arabası devrildi, Sürücüsü hafif yaralanırken kazanın gece olması olası faciayı önledi.

 

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre SSK Kavşağında dün gece saat 23 sıralarında Akabe istikametinden şehre giren Nevzat Doğan yönetimindeki 63 FB 185 plakalı sondaj aracı SSK Kavşağında hızını alamayarak bariyerlere çarptıktan sonra devrildi.

 

Araç sürücüsü yaya olarak karşıda bulunan Balıklıgöl Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

 Trafik polisi çevre güvenliğini alırken Şanlıurfa Gaziantep yoluna düşen bariyerlerden dolayı yol kontrollü bir şekilde tek şeritten trafiğe açılırken, tali yol tamamen trafiğe kapatıldı.

 

Çekici ile devrilen araç yoldan çekilirken, Belediye ekipleri yolda savrulan parçaları temizleyerek yolu trafiğe açtılar.

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.