Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_jqsbhbcbemuiuijd1rm74rp236, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Sosyal Yardımlaşma Vakfı Personel Alacak haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Sosyal Yardımlaşma Vakfı Personel Alacak


19-26 Eylül tarihleri arasında yapılacak başvurular sonrası mülakat düzenleyecek olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yapılan açıklamada; “Şanlıurfa İli Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu Kurulu’nun 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan “SYDV Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımları Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar” ve 4857 Sayılı İş Kanununa tabi şekilde 17 ( onyedi) adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, 11 (onbir) adet Büro Görevlisi” ve 2(iki) adet Muhasebeci’’ unvanlarında personel istihdam edilecektir” denildi.


Başvurular 19.09.2012 Çarşamba günü başlayıp 26.09.2012 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar www.sosyalyardimlar.gov.tr internet adresinde bulunan SYDV personeli alım ilanı bölümünden yapılacak. Kurumun personel alımına yönelik duyurusu Şanlıurfa Valiliğinin www.sanliurfa.gov.tr adresinden görülebilir.

www.balkligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.