banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

SİVEREK'TE HER MAHALLEDE BİR İFTAR

Konu hakkında bilgi veren ilçe kaymakamı Mahmut HERSANLIOĞLU  , şöyle konuştu, "24 gün boyunca her gün bir mahallede yaklaşık 900 kişilik  iftar yemeği verilecek. Bunun finansmanı sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı tarafından karşılanacaktır. İftar hangi mahallede olacaksa o  mahalledeki cami görevlilerimizde katılıp kur'an, ilahi, ezan okuyacaklardır. Temel amacımız birlik ve beraberlik içinde böyle mubarek günlerde aynı ekmeği bölüp yiyebilmek , ve birbirimizle aynı ortamlarda buluna bilmeyi sağlamaktır. Her mahhalemizde bir iftar projemiz ile Sayın Valimiz Celalettin GÜVENC in talimatları doğrultusunda yapılmaya devam edecektir. '' dedi.
HERSANLIOĞLU "gerek il dışında yaşayan gerekse Siverekte ikamet eden hemşehrilerimizin iftara katkılarından teşekkür ediyorum" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.