banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Antalyaspor

Siverek'te Festival Coşkusu başladı

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde, bu yıl ikinci kez düzenlenen ‘Siverek Kültür ve Sanat Festivali’ kortej yürüyüşü ile başladı.
Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde, bu yıl ikinci kez düzenlenen ‘Siverek Kültür ve Sanat Festivali’ kortej yürüyüşü ile başladı. Davul zurna eşliğinde yapılan kortej yürüyüşünde protokol üyeleri ile vatandaşlara mankenler de poşu takarak eşlik etti.

3 gün sürecek olan festival, kortej yürüyüşü ile başladı. Öğle saatlerinde Kanlıkuyu Meydanı’nda toplanan yaklaşık bin kişi, İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, AK Parti Milletvekili Kasım Gülpınar ile mankenler Tuba Altıntop, Melek Yargıcı, Elif Ece Uzun ve Tattiana Tsikeviç’in gelişinin ardından yürüyüşe başladı. Davul, zurna eşliğinde yapılar yürüyüşe güzergah üzerinde bulunan çok sayıda vatandaş alkışlarıyla destek oldu. Ünlü mankenlerin poşu takarak ilgi odağı olduğu yürüyüş, bazı genç kızlar da yöresel kıyafetler ile renklendi. 2 kilometre süren ve Cumhuriyet Meydanı’nda son bulan yürüyüşün ardından tarihi Gümrük Hanı’nda kokteyl düzenlendi. Festival 3 gün sürecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.