banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Haliliye Emir Preldzic 4

Siverekte Cumhuriyet Kutlamaları

Türkiyede kutlanan cumhuriyetin 87. yıl dönümü kutlamalarıŞanlıurfa Siverek  ilçesinde de çoşku içinde kutlandı.

28. Ekim günü Saat 13:00 da Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni ile  başlayan 29 ekim cumhuriyet bayramı etkinlikleri bugün Şehir stadında yapılan kutlama etkinlikleri ile devam etti.

İlçenin Firkan Tüysüz Şehir stadında başlayan cumhuriyet bayramı etkinlikleri ilçe Kaymakamı, ilçe belediye başkanı, 107 topçu alay komutanı, ve cumhuriyet başsavcısının halkı selamlaması ile başladı.

 İlçe kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu Günün anlam ve önemini belirten konuşmasında gençlere seslenerek  sizlere armağan edilen bu güzel ülkeye sahip çıkın, bizlerden daha çok çalışın bizlerden daha çok bilgili olun 29 ekim cumhuriyet bayramınız kutlu olsun dedi. Tören daha sonra resmi geçit töreni, şiirlerin okunması, ve gösterilerin ardından sona ererken, 14:00 te 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlamaları kapsamında Firkan Tüysüz şehir stadında  ünlü sanatçı Latif Doğanın sahne alacağı açık hava  konserinin verileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.