banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfa'da bir çocuk evde bulduğu tarım ilacını içmesi sonucu zehirlendi.
Edinilen bilgiye göre, Birecik ilçesine bağlı Hoca Şerif Mahallesi'nde meydana gelen olayda 3 yaşındaki A.Ç., evde bulduğu tarım ilacını içmesi sonucu zehirlendi. Yakınları tarafından fark edilen A.Ç. özel bir otomobille Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan A.Ç.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- ŞANLIURFA'DA 230 LİTRE KAÇAK BENZİN ELE GEÇİRİLDİ 

Şanlıurfa'da 230 litre kaçak benzin ele geçirilirken, olaya karışan 3 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Ceylanpınar ilçesinde yol uygulaması yapan Polis ekipleri, durdurdukları 63 VB 674 ve 63 NE 451 plakalı otomobillerde 5 adet bidon içerisinde 230 litre kaçak benzin ele geçirdi. Polis ekipleri olaya karışan İ.E., İ.D. ve İ.E.'yi gözaltına alarak ifadesi alınmak üzere emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Olayla soruşturma sürdürülüyor.

- ŞANLIURFA'DA ALACAK VERECEK KAVGASI: 4 YARALI 

Şanlıurfa'da alacak verecek melesi yüzünden çıkan kavgada 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen dolayda S.G. ve Y.E. isimli bayan eski işyerinde kalan hesabını almak için E.S. ve A.S.'nin dükkanına giderek alacaklarını zorla istedi. Alacaklarını alamayan S.G. ve Y.E. yanında getirdikleri arkadaşları İ.G., M.B. ve Y.S. ile E.S. ve A.S. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.S., A.S. S.G. ve Y.E. darp sonucu yaralandı. Yarılalar olay yerine çağırılan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinden kaçmak isteyen İ.G., M.B. ve Y.S polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- ŞANLIURFA'DA KIZ KAÇIRMA İDDİASI 
Şanlıurfa'da bir kişi kızının eve dönmemesi üzerine eski erkek arkadaşı tarafından kaçırıldığını iddia ederek polise başvurdu.
Edinilen bilgiye göre, Osman Gazi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, E.E.A. isimli bayan eve gelmedi. Kızının eve gelmemesi üzerine merak eden baba Ş.C.A. polise başvurdu. Ş.C.A. polise verdiği ifadesinde kızının daha önce istemeye gelen E.G. tarafından kaçırıldığını iddia etti. Polis ekipleri E.G.'nin yakalanması için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- ŞANLIURFA'DA KARI KOCA KAVGASI: 1 YARALI 
Şanlıurfa'da karı koca arasında çıkan kavgada bir kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Haleplibahçe Mahallesi'nde meydana gelen olayda G.E. bayan ile kocası H.E. arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.E. karısı G.E.'yi darp ederek yaraladı. H.E. olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken, yaralı kadın G.E. komşuları tarafından olay yerine çağırılan ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- ŞANLIURFA'DA 14 KİLO 945 GRAM ESRAR MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ 

Şanlıurfa'da 14 kilo 945 gram esrar maddesi ele geçirilirken, olaya karışan 4 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Polis ekipleri Şanlıurfa Otogarına operasyon düzenledi. Polis ekipleri belirtilen yerde 14 kilo 945 gram esrar maddesi ele geçirirken, olaya karışan A.K, C.K., H.G. ve S.Ö.'yü gözaltına aldı. Şahıslar ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- ŞANLIURFA'DA HIRSIZLIK OLAYI
Şanlıurfa'da hırsızlar, bir işyerinden 1 adet dikiş makinesi çalarak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Hoca Şerif Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayında S.K.'nin iş yerine giren kişi yada kişiler, içerde buldukları 1 adet dikiş makinesini çalarak kayıplara karıştı. Sabah işyerine gelen S.K. işyerinin soyulduğunu fark ederek polise haber verdi. Olay yerine giden polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- ŞANLIURFA'DA İNTİHARA TEŞEBBÜS

Şanlıurfa'da bir kişi girdiği ruhi bunalım sonucu intihar etmek istedi.
Edinilen bilgiye göre, Yenişehir Mahallesi'nde meydana gelen olayda, S.E. (17) isimli bayan bilinmeyen bir nedenden dolayı girdiği ruhi bunalım sonucu, evde bulduğu ilaçları içerek intihar etmek istedi. Yakınları tarafından fark edilen S.E. özel bir otomobille Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan S.E.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.