Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_q8e0vd9ls069ktka9082j86ih5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Şanlıurfa'da İmam hatiler yarıştı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfa'da  İmam hatiler yarıştı


Şanlıurfa İl müftülüğünden bir ekibin jüriliğini yaptığı yarışmaya, çeşitli okullardan 17 öğrenci velileri ile birlikte katıldı. Genç hatiplerin, daha önce hazırladıkları hutbeleri minbere çıkıp okumaları sırasında öğrenci velilerin heyecanlandıkları görüldü.

Yarışmanın Şanlıurfa Koordinatörlüğünü yapan, Davut Zeki Akpınar Anadolu İmam Hatip Lise Müdürü Kenan Kahraman, yarışma ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa’da birinci olan öğrencinin 8 Nisan’da Kilis’te düzenlenecek olan bölge yarışmasına katılmaya hak kazanacağını söyleyen Kahraman, Kilis’te yapılacak yarışmada da bölge birincisi olan öğrenci 6 Mayıs’ta Türkiye finaline katılacağını belirtti.

Şanlıurfa Anadolu İmam Hatip Liselerinden 17 öğrencinin yarışmaya katıldığını söyleyen Kahraman," Bu güne kadar hutbe yarışmasının sadece il bazında yapılıyordu. Daha önce bölge ve Türkiye finali olmuyordu ama bu yıldan itibaren Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz, Kur’an-ı Kerim okuma yarışması, Hafızlık yarışması, Ezan yarışmasını düzenlediği gibi bu yıl da hutbe yarışmasını hem, bölge finali hem de Türkiye finali gerçekleştirmiş olacağız." dedi. (Mustafa Gül-İLKHA)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.