banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

ŞANDER’den burs verenlere teşekkür

ŞANDER Başkanı Mahmut Nimetoğlu, derneklerinin düzenli bir geliri olmadan yönetim kurulunun yoğun çabaları ve hayırseverlerin katkıları ile bu yıl da çok sayıda öğrenciye burs verme imkanı bulduklarını söyledi. Nimetoğlu, şöyle devam etti:

“Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için 2013-2014 yılı öğretim yılında Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) tarafından başlatılan Burs Kampanyamıza destek olan tüm hayırseverlere sonsuz teşekkür ederiz. Dünyada hiçbir malın sahibine fayda sağlamayacağı ancak, yapılan hayırların gerçek hayatta insana kar sağlayacağı anlayışıyla, ŞANDER’e her zaman yardım eden ve bundan sonra da yardım edeceklere hayırlarının ‘Halil İbrahim Bereketi’ ile bereketlenmesini dileriz.”

Nimetoğlu, burs kampanyasına katkıda bulunan şu isimlere teşekkür etti:

“Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk ÇELİK, Şanlıurfa milletvekilleri Halil ÖZCAN, Kasım GÜLPINAR, Mahmut KAÇAR, Mehmet AKYÜREK, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat ŞELLİ, iş adamları Halil BAĞIBAN, Durak GÜMÜŞCÜ, Bülent SUNAY, Ömer Faruk İPEK ile Çiğdem ŞELLİ, Emre AKYÜZ, Yılmaz AKMAN, Ali ALTER, Sadakat KALKANLI.”

ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı Nimetoğlu, burs duyuru, kampanya ve diğer etkinlikleri kamuoyuna duyuran ve aralarında yazarımız Müslüm Aktürk’ün de bulunduğu medya mensubu şu isimlere de teşekkür etti:

Reşat KUŞÇUOĞLU, Sedat ATİLLA, Ali ÇİZMECİOĞLU, Tahir GÜLBAK, Ahin GÜNEŞ, Abdullah YİĞİT, Mehmet YILDIRIM.”

Bu arada, burs sözü verip yerine getirmeyen milletvekili sayısının fazlalığı dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.