banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Sağlık-Sen'den Yeni Dekan'a Ziyaret

 

Sağlık-Sen Şanlıurfa Şubesi Başkanı Mahmut ATÇI, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üniversite Hastanesi Temsilcileri ile birlikte yeni göreve başlayan Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tevfik SABUNCU’yu ve yardımcılarını makamlarında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlara vesile olması dileklerinde bulundular.

 

Memur-Sen ve Sağlık-Sen hakkında kısa bilgi veren ATÇI; ilimizde sağlıkta yaşanan sorunları ve sağlık çalışanlarının yaşadıkları sıkıntıları, ülkemizdeki Sağlıkta Dönüşüm Programının getirileri ve sendikaların sağlık politikaları üzerindeki etkilerini aktardı. Çalışanların huzur ortamında hizmet verebilmeleri için çalışma şartlarında ve kendilerine ödenen ek ödemelerde iyileştirmeler yapılması gerektiğine değinilerek bu konularda gerekli hassasiyeti kendilerinin göstereceğine inandığını söyledi. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama Hastanesinin gerek personel ve öğretim üyelerinin eksikliği, gerek fiziki koşullarının yetersizliği ve gerekse donanım eksikliğine değinen Başkan ATÇI; bu eksikliklerin giderilmesinde ellerinden gelen tüm yardımları yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

 

Ziyaretten memnun kaldıklarını söyleyen SABUNCU sendikaların ülkemizdeki gerekliliğine, Memur-Sen Konfederasyonu’nun sadece çalışanların haklarını savunmadaki duruşunu değil, ülkenin bazı hassas konularındaki duruşlarına da saygı duyduğunu ve benimsediğini ifade etti. Sorunların çözümünde çalışanların temsilcilerinin fikirlerini önemseyeceklerini ve bu konularda kendilerinin sürekli bilgi alışverişinde bulunacaklarını söyleyerek ziyaretten dolayı Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Üyelerine ve temsilcilerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.