banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban

SADER'den Kutlu Doğum Hatıra Ormanı
Etkinliğe Vali Güvenç’in yanı sıra İl Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Genel Sekreter Uğur Büyükhatipoğlu, İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran, SADER Başkanı Ö. Faruk Baysal, sağlık çalışanları ve aileleri katıldı.

Vali Güvenç, yetkililerden çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma alanı hakkında bilgi alıp, kurum amirleri ve katılım gösteren sağlık çalışanlarıyla birlikte fidan dikerek fidanlara can suyu verdi.

Vali Güvenç, sağlık çalışanları, tabip odası ve orman bölge müdürlüğünün işbirliği içinde Şanlıurfa’nın en güzel yerlerinden birinde bin 500 dönümlük alana fidan dikildiğini belirterek, “Güzel bir ortam. Biz de onları tebrik etmek için geldik. Şanlıurfa’yı ağaçlandıracağız. Bakanımız, buna destek veriyor. Tabip odamız, sağlık çalışanları derneği burada. Hep beraber daha yeşil daha yaşanabilir Şanlıurfa için uğraşıyoruz. Kutlu Doğum Haftasında da ağaç dikmek kadar güzel ve anlamlı bir şey yoktur diye düşünüyorum. Bütün arkadaşlarımı huzurlarınızda tebrik ediyorum” dedi.

SADER Başkanı Dr. Ömer Faruk Baysal, sağlık çalışanları tarafından fidan dikme programı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Katılım gösteren başta Sayın Valimize ve bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum. Umarım bu etkinlik devam eder” dedi.

Orman Bölge Müdürü Musa Akşan ise, Şanlıurfa’nın orman varlığı konusunda Türkiye ortalamasının altında yer aldığını belirterek, “Bundan sonra Sayın Valimiz, kurumlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte orman varlığımızı artıracağız” dedi.

Son olarak Vali Güvenç slogan olarak “Yeşil Bir Şanlıurfa için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Öte yandan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu ve müftülük çalışanları Vali Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.