banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Özel Halk Otobüsü Sahiplerine Çağrı

Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı M. Emin İzol, Özel Halk Otobüsü sahiplerine seslenerek Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne giderek “Ortak Havuz Sistemi”ne geçiş için önemli bir aşama olan sözleşmelerin imzalanmasını istedi.

    Şanlıurfa’da toplu taşımada yaşanan sorunların çözümü noktasında çalışma yapmak üzere Vali Yardımcısı Şaban Erdoğan başkanlığında oluşturulan Ulaşım Komisyonu’nca görüşülen ve üzerinde mutabık kalınan “Havuz Sistemi Sözleşmesi”ni 20 Ekim 2010 tarihinden itibaren imzaya açtıklarını belirten Başkan Yardımcısı İzol, Özel Halk Otobüsü sahiplerinin ara sözleşmeyi imzalamaları çağrısında bulundu.

   Özel Halk Otobüsü sahiplerini Beykapısı semtinde yer alan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne davet ettiklerini belirten İzol, Ortak Havuz Sistemiyle Urfa’da toplu taşımaya daha modern bir görünüm kazandıracaklarını ifade etti.       

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.