Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_d3n8fgkpa69thlhe8n149h5fo1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Otopark sorunu çözülecek haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Otopark sorunu çözülecek

Kentte yaşanan oto park sıkıntısının, bu yıl içinde hayata geçirilecek olan Harran Üniversitesi Rektörlüğü'nün yürüttüğü otopark projesiyle aşılması planlanıyor. Ahmet Bahçivan İş Merkezi arkasında yer alan ve zemin kat ile birlikte 5 kattan oluşan Harran Üniversitesi Rektörlüğü çok katlı otoparkının yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

7 Temmuz 2009 tarihinde çalışmalarına başlanılan ve 1 Milyon 998 Bin 523 TL'ye ihale edilen çok katlı otoparkın, ekim ayı içerisinde bitirilmesi bekleniliyor. Zemin katla birlikte 5 kattan oluşan çok katlı otoparkın 5'inci katının düğün salonu olarak kullanılacağı öğrenilirken diğer 4 katının da otopark olarak kullanılacağı bildirildi. Yaklaşık 600 araç kapasiteli olacak otoparkın yapılması ile kentte yaşanılan oto park sıkıntısının bir nebzede olsa çözüme kavuşması bekleniliyor. 


HABER: BUBİ CENGİZ/ Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.