banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Ortalık savaş alanına döndü

Şanlıurfada kömür yüklü TIR ile mısır yüklü kamyonun çarpışması sonucu bir kişi ağır yaralandı. Kaza sonrası yola dökülen kömür ve mısırlar ortalığı savaş alanına çevirdi.


Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa-Mardin karayolunun 5. kilometresinde meydana geldi. Halil T. yönetimindeki 33 EY 263 plakalı kömür yüklü TIR, aynı istikamette seyreden İbrahim E. idaresindeki 33 NKE 63 plakalı mısır yüklü kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR sürücüsü Halil T. araç içerisinde sıkışırken, kömürler ve mısırlar yola savruldu. Çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerine 112 ekipleri ile polis çağırıldı. Olay yerine gelen polis yolu trafiğe kapatırken, 112 ekipleri yaralıya


ilk müdahaleyi araç içerisinde yaptı. Yaralı sürücünün sıkıştığı yerden çıkamaması üzerine itfaiye ve sivil savunma ekiplerine haber verildi. İtfaiye ve sivil savunma ekiplerinin yaklaşık yarım saat uğraşmasına rağmen araç kapısının açılmaması üzerine yaralı pencereden çıkarılırken, vatandaşlar ve polisler sürücüyü sedyeye koyarak ambulansa götürdü. Yaralı daha sonra ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan sürücünün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.


Öte yandan araçlarda bulunan kömür ve mısırların yola saçılması sonucu ortalık savaş alanına dönüştü. Yaklaşık 1 saat trafiğe kapanan yol, hasar gören TIRın yoldan kaldırılması üzerine kontrollü şekilde tek yönlü trafiğe açıldı.


Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.


 


 

 

 

/

 

/

 

/

 

/

 

/

 

/

 

/

 

SEMBOL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.