banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

ÖNCEL-DER'den Başkan Fakıbaba'ya Ziyaret

Kısa bir süre önce dernekleşen Şanlıurfa’daki Öncel Ailesi, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret etti.

        Başkan Fakıbaba ile dernek çalışmaları konusunda fikir alışverişinde bulunan Öncel Ailesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri belediyenin çalışmalarını taktir ettiklerini söylediler.

       Kısa adı ÖNCEL-DER olan Öncel Ailesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Halil Öncel, yeni dernekleştikleri için Başkan Fakıbaba’yı ziyaret ettiklerini belirtti.

     Ziyaret esnasında Başkan Fakıbaba’ya Öncel Ailesi albümünü hediye eden ÖNCEL-DER Başkanı İbrahim Halil Öncel, Şanlıurfa’nın Büyükşehir olması için dernek olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.