banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Öğretmene tandır ekmeği ve yumurta hediye ettiler

 24 Kasım öğretmenler gününde Muş'ta yeni öğretmenlik görevine başlayan Sınıf Öğretmeni Ece Bayramkan'a öğrencileri ilginç hediyeler verdi. Muş'un Sungu Beldesinin Hurriyet İlköğretim okulunda 2-B sınıfının öğrencileri öğretmenlerine, öğretmenler gününde annelerinin ördüğü patikleri, köy yumurtasını ve tandır ekmeğini hediye etti.

Gelen hediyeler karşısında şaşıran Ece Öğretmen; "İlk öğretmenliğimi yaptığım yerde, çok değerli hediyeler aldım. Öğrencilerim soğuk havalarda giymem için annelerinin ördüğü patikleri hediye olarak bana getirdiler. Yumurta ve tandır ekmeği, gelen hediyeler arasında yer aldı. Hediyelere çok sevindim. Çok mutlu oldum. Ben pahalı bir hediyeyi zaten kabul etmezdim. Gelen bu hediyeler çok sıcak hediyeler." dedi. 

öğretmenlik için Muş'un ilk tercihi olduğunu ifade eden Bayramkan, "Burada öğrencilerim ile birlikte olmam bana büyük mutluluk veriyor." dedi. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.