banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Mardin Haliliye

Öğrenci servisi traktörle çarpıştı

Uçak Savar Kavşağında yaşanan kazada servis aracının boş olması olası bir faciayı önledi Her gün yaşanan olaylara bir yenisi eklendi Şanlıurfa uçaksavar kavşağındaki alt geçitte bir öğrenci servisi ile traktörün çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi.

Kent merkezinde istedikleri gibi giriş ve çıkış yapan tonajlı araçlara yetkililer halen gerekli önlemleri almak için çaba sarf etmezken araç karmaşası yaşanmaya devam ediyor.

Şanlıurfa merkezde yer alan uçak savar kavşağındaki alt geçitte yüklü bir traktör ile öğrenci servisinin çarpışması sonucu kaza meydana geldi.

Traktör ile öğrenci servisinin çarpışmasında yaşanan tek mutlu olay ise kazada can kaybının olmaması ve öğrenci servisinin boş olması.

Alt geçitte meydana gelen kaza yerine gelen trafik ekipleri yolu trafige açtıktan sonra ögrenci servisi çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

Kaza yapan traktörün şoförü Şeyhmus Gürler ”Traktöre yükleme yapmıştık. İlerlerken freni boşaldı ve kazaya neden oldu dedi

Mustafa Umut Deli / Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.