banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Muammer Özer Aracında kurşunlanarak öldürüldü

Edinilen bilgilere göre Olay saat 14.30 sıralarında Yavuz Selim Mahallesi 2051'inci Sokak'ta meydana geldi.
Muammer Özer, sokak girişine park ettiği kendisine ait 63 B 9991 plakalı fiat fiorino aracında oturduğu sırada sokağa gelen kimliği belirsiz bir kişi, elindeki tabancayla ateş etti. Vücüdüna 12 merminin isabet ettiği belirlenen Muammer Özer, yoldan geçen bir otomobille Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürüldüğü bildirildi.
OLAY KAN DAVASI...
Konu ile ilgili olarak çevreden edindiğimiz bilgilere göre öldürülen Muammer Özer’in Amcası çocukları ile kan davalı olduğu, birkaç yıl önce Şanlıurfa Merkeze bağlı Mustafacık Köyünde amcası çocukları ile girdikleri silahlı çatışmada amcasıoğlundan birisinin kızının çatışma ortasında kalıp ölmesi, amcaoğlu olan iki aileyi kan davalı yaptığı iddia edildi.
Bugün sokak ortasında ölen Muammer Özer’in iddia edilen bu kan davası olayı ile bir bağlanrısının olup olmadığı yapılacak soruşturma sonrasında ortaya çıkması bekniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.