banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Motosikletlerin çıkardığı gürültüye sıkı denetim

Şanlıurfa İl Hıfzıssıhha Kurulundan gürültü kirliliğine neşter vuracak bir karar.
 İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan kararda şöyle denildi: “Bazı Motosiklet sürücülerinin, susturucusuz olarak trafiğe çıktıkları bunun neticesinde çıkarmış oldukları aşın gürültüden toplum sağlığının olumsuz yönde etkilendiği gözlendiğinden, Emniyet Müdürlüğü / Trafik Şubesi ve Belediye Trafik Şubesi ekiplerince bu tür araçların susturucusuz olarak trafiğe çıkmalarının engellenmesine”
İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı doğrultusunda Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü görüntü kirliliğine neden olan motosikletlere yönelik sıkı denetim başlattı. Denetimler sonucu bir çok motosikletliye cezalar kesildiği bildirildi. Dün akşam saatlerinde başlayan denetimlerin önümüzdeki günlerde de artarak devam etmesi bekleniyor.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.