Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_qqe7fto34p0v5rf243s4i8hh01, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Milli Eğitim Akademik Başarı için toplandı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Milli Eğitim Akademik Başarı için toplandı


İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’nin yanı sıra İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nihat Yıldırım, Matematik, Rehber, İngilizce ve Meslek Dersleri öğretmenleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci “Akademik başarının artırılmasına özel önem verdiklerini belirterek, öğretmenlere bu konuda çok büyük sorumluluklar düştüğünü ifade etti.
İlci İlimizde eğitim alanında Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan okulların yarısı kadar biz bu yıl okul yaptık. Bu az bir iş değil arkadaşlar yanı toplam bir yıl içinde toplam 300 okulun temelini attık. Temelini atığımız bu okulların 170 tanesini bitirdik. Bunu yaparken gece gündüz demeden çalıştık. Biz istiyoruz ki yaptığımız bu okulların yanında, akademik başarımızı da daha üst seviyelere çıkarmak. Bunun için siz değerli öğretmenlere çok büyük sorumluklar düşüyor. Ne olur sizlerden ricam öğrencilerimizi yetiştirirken kendine güvenen, kendisi ve çevresiyle barışık, yaratıcı gücü olan ve bunu kullanan, araştırmayı bilen, kitap okumayı seven, sorun çözme yeteneği olan, dürüst ve yaşam başarısı yüksek bir gençlik yetiştirmektir. Bu hedefle çıktığımız eğitim yolunda öğrencilerimizin karşılaştığı her türlü problemde onların yanında olmalıyız. Onların sorunlarına kalıcı çözümler üreterek öğrencilerimizin öğrenme motivasyonunu kaybetmeden problemini çözmeliyiz. Biliriz ki lise eğitimi insan yaşamında dönüm noktasıdır. Gelecek hayalleri burada şekillenir, burada hayat bulur veya kaybolur. “Kaybedecek zaman ve insan yoktur.” ilkesiyle bütün çabamız öğrencilerimizi hem yaşam hem sınav başarısı kazanmış bir birey olarak görmek içindir” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci konuşmasının ardından öğretmenlere söz vererek sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgi aldıktan sonra toplantı sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.