banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Mesai dışı Parkmetre uygulamasına tepki

Şanlıurfa Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarında uygulamaya koyduğu “Ücretli Park ve Parkmetre Sistemi” sorun olmaya başladı.

Mesai saatleri dışında da uygulanan “Ücretli Park ve Parkmetre Sistemi” vatandaşı çileden çıkarırken, vatandaşı ve parkmetre görevlilerini karşı karşıya getiriyor.

Pazar günleri hariç her gün saat 08:30 ile 18:00 saatleri arasında uygulanan “Ücretli Park ve Parkmetre Sistemi” problem olmaya başladı. Başta Bahçelievler semti olmak üzere ana cadde üzerinde evi bulunan memurlar, mesai saatinden 1 saat sonra devam eden ve cumartesi günleri uygulamaya devam edilen park ücreti sıkıntılara neden oluyor.

Bahçelievler’de ikamet memur İsmail A: “Bu nasıl uygulama, akşam mesaim bitiyor eve geliyorum park parası ödüyorum. Bazen ödememek için eve geç geliyorum. Cumartesi günleri yine aynısı. Belediye bir an önce bunu düzeltmeli” dedi.

Parkmetre görevlileri ise “Mesai saatleri dışında çalışmamız doğru değil, ama daha da zor olanı insanlarla karşı karşıya geliyoruz. Çok azar işitiyoruz” dedi.

Bunun yanı sıra Başta Şanlıurfalılar olmak üzere tüm turistlerin ziyaret etmeye geldikleri kutsal “BALIKLIGÖL” bölgesinde “parkmetre” uygulamasının Pazar günü de sürmesi tepkilere neden oluyor

Emin Karademir / Balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.