banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

LYS’ de başarılı olan öğrencilere hediye verildi



Eyyübiye İlçe sınırları içersinde bulunan Gazi Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 17 başarılı öğrenciye kitap seti hediye verme törenine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Birey Dershanesi Müdürü Ömer Ağ, Gazi Lisesi ve Gazi Ortaokulu Mezunları Derneği Başkanı İbrahim Toru, Gazi Anadolu Lisesi Müdürü Zahit Dalbaşı’nın yanı sıra okul’un öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Burada başarılı olan öğrencilere eğitim kitap seti hediye eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci burada yaptığı konuşmasında şunları ifade etti.

 ‘’Bu okulda okumuş, Liseyi de burada bitirmiş birisi olarak burada biliyorsunuz irtibatımız kesilmedi. Kurduğumuz dernek vasıtasıyla da bu dernekte de genel sekreterlik görevi alarak yine bir şekilde hep sizlerle beraber olduk. Bu bölge de yetişmiş birisi olaraktan Eyyübiye ilçemizin ilk belediye başkanı sizlerin destek ve duasıyla olduk. Sizlerin arasında bulunmaktan son derece mutlu olduğumu hep ifade ediyorum. Burada okumaktan son derece mutlu olduğum memnuniyeti her platformda ifade ediyorum. Elimizden geldiğince şahsım ve dernek yönetimindeki arkadaşlarla beraber her türlü sorunlarınıza da yetişmeye çalışıyoruz.

Bundan sonra da bir Belediye başkanı olarak gerek Gazi Ortaokulu’na, gerek Eyyübiye ilçesinde bulunan tüm okullarda faaliyetlerde bulunacağız. Bir belediye başkanı olaraktan arzularını da yerine getireceğiz. Kısa bir süre sonra üniversite sınavlarına gireceksiniz. Burada da inanıyorum ki, başarılı bir şekilde buradan mezun olacaktır bu arkadaşlarımız. Bu organizasyonu sağlayan Okul müdürümüze, Gazi Ortaokulu ve Lisesi Mezunları Derneği’ne yine katkıda bulunan özel dershanemsimizin yöneticilerini de sizlerin adına teşekkür ederken bizler sizlerin başarısı ile hep gururlanmak istiyoruz. Bundan sonraki süreçte de sizleri hep sık sık ziyaret edeceğiz. Aranızda olacağız. Ve yarının yöneticileri olacak olan sizlerin iyi yetişmesi adına da her türlü katkı da bulunacağız" dedi.


Yapılan konuşmaların ardından Başkan Ekinci öğrencilerle hatıra fotoğraf çektirip başarılı olan öğrencilere kitap seti hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.