banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon ak parti Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Ağaoğlu

Köyler denetleniyor

 Şanlıurfa Siverek İlçesi Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu makam otosunu ve odasını bırakarak bir ay boyunca yanında daire amirlerini alarak Minibüsle köy denetimine çıktı.

Denetlemelerin ilk gününde Siverek ilçesine bağlı Yumurtepe,Karpuzcu,Konurtepe,Peynirci,Dağbaşı,Bayırözü,Onar,Hamamören,Güvercin,Altaylı köylerini yanındaki ekiple birlikte gezdi. Sabah saatlerinde başlayan gezilerde köy halkı, muhtarlar, imamlar , öğrenci ve öğretmenler ile tek tek görüşülerek köyün sorunları tespit edildi. HERSANLIOĞLU yönetimin yerinde yapılması gerektiğini belirterek; asıl makamlar vatandaşımızın yanı ve kalbidir.

Siverek kaymakamı olarak göreve başladığım günden beri aynı şeyi söylüyorum ‘’İnsanları anlamak için onlar gibi yaşamak gerekir.’’Bu amaçla bu insanlarımızın sorunlarını onların yaşadığı yerde onların yaşadığı şartlarda anlama gayretine giriyoruz. Tüm köylerimizde insanlarımızla camilerde okullarda köy meydanlarında oturup dertleşiyoruz.Bu çalışmalar ile vatandaşlarımızın yanında sorunlara anında çözüm bulma fırsatına sahip oluyoruz dedi. HERSANLIOĞLU insanlarımızda kurduğumuz bu iletişimin uzun vadede sorunların tespiti ve çözümünde büyük yardım sağlayacağını belirterek yanımda daire amirlerimle birlikte vatandaşımızın ayağına gidiyoruz.Sorunların çözümünde fikirlerini alıyoruz.Yönetime vatandaşımızı katarak sorunun çözüm makamı olduklarını da hissettiriyoruz dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.