banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Kiğılı’dan Yenisu Köyü Öğrencilerine Jest


Giyim malzemelerinin dağıtımına İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Kiğılı Firması Doğu Anadolu ve Güneydoğu Bölge Müdürü Faruk Üzmen ve Yenisu köyü İlköğretim Okulu Öğretmeni Aynur Demir ve öğrenciler katıldı.
Aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanvekili olan ve Kiğılı Şirketler Grubu sahibi olan Abdullah Kiğılı’nın talimatları doğrultusunda böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Kiğılı Firması Doğu ve Güneydoğu Bölge Müdürü Faruk Üzmen, Sayın Abdullah Kiğılı’nın tüm öğrencilerimize ve Yenisu Köyü sakinlerine selamlarını getirdiklerini ifade etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise “ Yenisu Köyü Öğretmenimizin Öğrencileri için atmış olduğu bir e-mail dikkate alan Kiğılı Şirketler Grubu Başkanı Sayın Abdullah Kiğılı’ya bu örnek davranışından dolayı teşekkür ediyorum. Türkiye’ nin öğrenci sayısı bakımından en büyük 4. ili olan Şanlıurfa’mıza Kiğılı Şirketler Grubu olarak derslik açığımızın giderilmesi noktasında Kiğılı Ailesinden bir okul yapılması konusunda desteklerini bekliyoruz. “ dedi.
Daha sonra gönderilen giyim malzemeleri ihtiyaç sahibi öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Kiğılı Firması Doğu Anadolu ve Güneydoğu Bölge Müdürü Faruk Üzmen tarafından dağıtıldı.
Giyim malzemelerini alan 65 öğrencinin mutlulukları gözlerden kaçmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.