banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Karayolları haberimiz ses getirdi!..


Kısa bir süre önce Şanlıurfa Harran ilçesinde duran asfaltlama işleri ile ilgili olarak 9. Bölge müdürlüğü ile de görüşmüş, konuyu gündeme taşımıştık.
Haberimizde ; “Şanlıurfa Harran İlçesinde Asfalt işi yapacak olan firmanın yeterli ekipmanı ve araçları olmadığı için asfaltlama işi durdu. Karayollarının yollara döktüğü 40 ton astar, kaplama yapılmadığı için heba oldu” demiştik.

Konu ile ilgili olarak Harran belediyesi, Belediye İnternet Sitesinde resimler eşliğinde asfaltlama işlerinin yapıldığını şu şekilde duyurdu: “belediye, adnan menderes, hayati harrani ve yatılı bölge okulu caddeleri asfalt kaplama yol yapımı tamamlandı”
Aynı gün Harran Kaymakamlığı yine birçok fotoğraf eşliğinde şöyle bir açıklama resmi sitesine koydu: “İlçemiz merkezinde kısa bir süre önce başlayan asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Süleyman Demirel Caddesi başta olmak üzere birçok yerde yapılan asfalt çalışmasının ekiplerin gayretleriyle kısa bir sürede bitirilmesi planlanıyor” dedindi. 

20.06.2011 tarihinde sitemizde yaptığımız haberin likni aşağıdadır!..

FİRMANIN EKİPMAN EKSİKLİĞİ DEVLETE PAHALIYA MAL OLDU

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.