banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Kanallarda Serinleme Sezonu Açıldı

Şanlıurfa'da, sıcakların hissedilir şekilde artmasını fırsat bilen çocuklar, Akçakale yolu üzerinde bulunan sulama kanallarında serinliyor. Devlet Su İşleri (DSİ) 15. Bölge Müdürlüğü yetkilileri yaz sezonunun başlaması ile birlikte "Kanallara girmek tehlikeli ve yasaktır" uyarılarına aldırış etmeyen çocuklar, sulama kanalında girerek serinliyor. Yetkililer, söz konusu kanalların sulama amaçlı olduğunu belirterek, ailelerin çocuklarını sulama kanallarına bırakmamaları hususunda uyarılarda bulundu. Zaman
zaman çocukların büyük ve küçük sulama kanallarına girdiğini hatırlatan yetkililer, çocukların küçük sulama kanallarını betonlarını kırdığını söyledi. Yetkililer, büyük kanallarda ise istenmeyen boğulma olaylarının yaşandığını belirterek, sıcakların artması ile birlikte çocuklarını kanallarda serinlemesine izin vermemeleri uyarısında bulundu.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.