banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Ceyhanspor Caner Koca Gömülü

İstanbul'da eğitim için toplu taşıma 7 saat ücretsiz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, okulların açılacağı 15 Eylül Pazartesi günü trafikte sorun yaşanmaması için ilgili kurumların yetkilileri ile toplantı yaparak alınacak tedbirleri değerlendirdi.

AKOM’da yapılan basını bilgilendirme toplantısında konuşan Başkan Kadir Topbaş, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda İstanbulluların desteği ve hassasiyetiyle trafikte her hangi bir sorun yaşanmayacağına inancının tam olduğunu söyledi.

2,5 milyon öğrenci ve 110 bin öğretmenin eğitim ve öğretim yılına başlayacağını ifade eden Topbaş, Pazartesi günü 06.00 – 14.00 saatleri arasında ‘Topluma Taşıma Araçları’nın ücretsiz hizmet vereceğini söyledi. 400 bin kişiye daha yetecek şekilde toplu taşıma araçlarına ek araç eklediklerinin altını çizen Başkan Topbaş, büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte bin 200 polis ve bin zabıta ekibinin her hangi bir sorun çıkmaması için hizmet vereceklerini kaydetti.

Topbaş ayrıca, okul çevrelerinde de polis ve Büyükşehir Belediye ekiplerinin uyuşturucu sıkıntısına karşın birlikte çalışma yürüteceklerini ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yol bakım ve kazı çalışmalarının da trafiği aksatmaması için bu çalışmalara bir süre ara verildiğini belirten Başkan Topbaş, İSPARK’ta Pazartesi günü saat 14.00’e kadar okul servislerine ücretsiz hizmet vereceğini söyledi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.