banner2
Öne Çıkanlar harran Gaziantep mehmet ekinci kaza Türkiye

İmamımızı almayın imza kampanyası
Şanlıurfa'da 18 yıldır Haşimiye Meydanındaki Pazar Camiinde görev yapan İmam İlyas Burun Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından bu Camiden alınıp başka bir köye atanınca kıyamet koptu.

Haşimiye meydanındaki esnaf 10 bin imza toplayarak imamın yerinde kalmasını istedi.

İddiaya göre Diyanet İşleri Başkanlığı Molla uygulamasında Şanlıurfa'dan 3 kişinin alınması için öneride bulunan Pazar Cami imamı İlyas Burun bu isimler alınmayınca Şanlıurfa Müftüsü Ramazan Tahiroğlu ile tartıştı.

Tartışma sonrasında Müftülük Burun'u buradan alarak geçici görevle Şanlıurfa'ya 50 kilometre uzaklıktaki bir köye atadı.

Bunu haber alan cami çevresindeki işyeri sahipleri Burun'un görevinde kalması için imza kampanyası başladı. 4 günde 10 bin imza toplayan esnaf TC Kimlik ve Telefon Numaralarını da yazarak Valiliğe vereceğini belirtti.

Haşimiye esnafı; Hocamızın görevini hakkıyle yerine getirdiğini ve cemaat olarak kendisinden memnun oldukların belirterek olaya kayıtsız kalmayacaklarını belirttiler...


Haber: Mehmet Emin KUŞ/ www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.