banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

İlaç mümessilinin katil zanlıları yakalandı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 19.03.2009 günü Saat:11.30 sıralarında Şanlıurfa Merkez Överler Köyü Karakuyu Mezrasında Tıbbi İlaç Mümessili maktul Z.G. öldürülmüş bir şekilde toprağa gömülü olarak bulunmuştu.

 

İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekiplerce Tıbbi İlaç Mümessilinin Z.G.‘nin kim veya kimler tarafından öldürülmüş olabileceğine yönelik yapılan çalışmalarda; olayla ilgisi olabileceği değerlendirilen 5 kişi tespit edilmiş, tespit edilen şüphelilerin kan, kıl ve tırnak numuneleri alınarak DNA profillerinin tespiti amacıyla Kriminal Laboratuarına gönderilmiş, maktulün tırnakları arasından alınan doku üzerindeki DNA ile kıyaslanması istenmiştir. Yapılan Kriminal karşılaştırmada tespit edilen şüphelilerden B.H. isimli şahsın örneklerinden alınan DNA ile maktulün sol elinden kesilen tırnak numunesindeki dokudaki DNA birebir uyumlu çıkmış, ayrıca örneği gönderilen bir diğer şahsın maktulün sağ el tırnağından elde edilen dokudaki DNA ile soy bağı yönünden benzerlik olduğu tespit edilmiştir.  Delillerin netice vermesiyle tespit edilen şahıslara yönelik araştırma yapılmış, 05.10.2010 günü Suruç İlçe Merkezinde B.H isimli şüpheli şahıs işyerinde yakalanmış, B.H. ile olayı birlikte gerçekleştirdiği değerlendirilen E.Y. isimli şahıs işyerinde Cinayet Büro ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştır.  Olayın şüphelileri B.H. ve E.Y. 07.10.2010 Kasten Adam Öldürme ve Yağma suçundan adli makamlara sevk edilmişlerdir.

 

     Vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti için suç ve suçlularla mücadelemize aralıksız olarak devam edilecektir.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.