Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_lkpgkfuatqk761gl3gh6rmtm22, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
İl Milli Eğitim Müdüründen yeni eğitim yılı mesajı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

İl Milli Eğitim Müdüründen yeni eğitim yılı mesajı

BATMAN - 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk gününde bir kutlama mesajı yayımlayan Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik; öğrenci, veli ve okullarda görev yapan yöneticilerle öğretmenlere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çelik, “Bizim eğitim anlayışımızda sevgililer sevgilisi (sav)’nin rehberliği, Hz. Ömer’in dirayeti, Selahaddin Eyyübi’nin izzeti, Mevlana’nın hoşgörüsü, Şeyh Edebali’nin nasihatları vardır.  Milli şuur ve güzel ahlakla bezenmiş bir nesli yetiştirmenin yegane yolu inanıyoruz ki bu anlayıştır.” diye konuştu.

Mesajında öğrencilere de seslenen Müdür Çelik, “Hayatınızda yeni dönüm noktalarından birine daha başlamak üzeresiniz. Sahip olduğunuz güç ve özgüveni kullanarak harikalar yaratacağınıza inanıyorum. Biliyorum ki başarılarla dolu hayatı fazlasıyla hak ediyorsunuz. Bunu gerçekleştirecek her türlü bilgi birikimine ve yeteneğe sahipsiniz. Kendinize tüm yüreğinizle inanın. Çünkü sizler gerçek birer dâhisiniz! Bizler de sizlerin; dünyayı ve dünyadaki gelişmeleri doğru anlayan, yorumlayan, bilimde, sanatta, sporda, teknolojide gelişmeleri yakından takip edebilen bireyler olarak yetişmeniz için her zaman yanınızda olacak ve her zaman sizleri destekleyeceğiz.  Pırıl pırıl bir gelecek sizleri bekliyor. Sizlere güveniyor, sizleri sevgiyle kucaklıyorum.” şeklinde konuştu.

Son olarak yönetici ve öğretmenlere seslenen Çelik, “Değişimi fırsat bilerek gelişimin yönünü ve niteliğini belirleyerek, çocuklarımıza yol gösterdiniz. Yılmadan, büyük bir tutkuyla öğrencilerimizin her gün daha da ilerlemeleri için çaba sarf ettiniz. Hep birlikte daha iyi bir eğitim sunmanın sevdasıyla yarınlara daha emin adımlarla yürüyeceğimize ve başarılı çalışmalarla öğrencilerimizin hayatlarında değer katacağımıza inanıyorum. Sizlere inanıyor, güveniyor ve başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. (Veysi Rüzgar-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.