banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Hilvan Meslek Yüksek okulu yapımı devam ediyor


İlçe Meslek Yüksek Okullarının sorunlarının mekân sıkıntıları bitirilmesi hususunda girişlerde bulunan  Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu,geçtiğimiz şubat ayı içersinde temeli atılan ve Medical Park Hastaneleri tarafından  yapılarak, hibe edilen Hilvan Meslek Yüksek Okulu inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.
Üniversite Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı ve Mühendislerden oluşan bir ekiple incelemelerde bulunan Rektör Mutlu, Yüksek Okul Müdürü Doç.Dr. S.Ahmet Oymak’tan bilgiler aldı.
Kaba inşaatı bitmiş olan inşaatın yeni eğitim ve öğretim yılına yetiştirilecek olması ayrı bir heyecan yarattı.
Konu ile alakalı açıklamada bulunan Üniversite Rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil mutlu “İlçe Meslek Yüksek Okullarının mekân sorunlarının çözülmesi noktasında çaba sarf ediyoruz, bu ilçelerden biride Hilvan Meslek Yüksek okuluydu.
Buradan teşekkürü borç bildiğim Medical Park Hastaneleri yönetim kurulu başkanı sayın Dr. Muharrem ince’nin bizlere tamamlayıp hibe edeceği yüksek okul inşaatın sekiz ay gibi kısa bir zamanda bitirilip, yeni eğitim ve öğretim yılına yetiştirilecek olması ayrıca sevindiricidir.
Bu hususta emeği geçen Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Ahmet oymak ve Medical Park Hastaneleri temcilerine teşekkür ederim .”Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.