banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

Hayati Harreni'de Drenaj Çalışması Yapılıyor

Şanlıurfa Belediyesi Su ve Kanal İşleri Müdürlüğü (ŞUSKİ ) yağmur suyu drenaj şebekesi çalışmaları yapıyor.

Bu çalışmaların yürütüldüğü mahallelerden biri de Hayati Harrani Mahallesi. ŞUSKİ 2011 yılı programına aldığı Hayati Harrani Mahallesindeki yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına başladı.

    7 yılda toplam 100 KM yağmursuyu drenaj şebekesi tesis eden Şanlıurfa Belediyesi, kent merkezinde sel ve su baskınlarından etkilenebilecek olan bölgelerde yürütülen yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına Hayati Harrani Mahallesini de ekleyerek, çalışmaların çok yönlü bir şekilde devam etmesini sağladı.

    Şanlıurfa Belediyesi Su ve Kanal İşleri Müdürlüğü (ŞUSKİ) tarafından Hayati Harrani Mahallesi’nde yürütülen belediyecilik hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Fakıbaba ve ekibine teşekkür eden mahalle sakinleri, yıllardır hasretini çektikleri yağmursuyu drenaj şebekesine kavuştukları için mutluluk duyduklarını söylediler.

     Göreve geldiklerinde Şanlıurfa genelinde faal olarak hizmet gösteren herhangi bir yağmur suyu drenaj hattının bulunmadığını belirten Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, bundan dolayı sık sık yaşanan göllenmeler ve su birikintilerinden kaynaklanan sıkıntıları gidermek için şehir genelinde yağmur suyu drenaj hattı yapımının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

ŞUSKİ, 20 BİN METREKARE KANALİZASYON,

10 BİN METREKARE DRENAJ ŞEBEKESİ DÖŞÜYOR

     Şanlıurfa Belediyesi Su ve Kanal İşleri Müdürü(ŞUSKİ) Murat Karabulut 2011 yılı içersinde kentin muhtelif semtlerinde 20 bin metrekare kanalizasyon şebekesinin yapım işine başladıklarını söyledi.

    Karabulut, öte yandan kentin muhtelif semtlerinde 10 bin metrekare yağmursuyu drenaj şebekesi çalışmalarında da devam ettiklerini ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.