banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Haliliye Emir Preldzic 4

Havaların ısınmasıyla beraber Hırsızlık olayları da arttı
Dün saat;13’30 ile 15’30 arası Yenişehir bölgesinde Tandoğan Caddesi, Tandoğan sitesinin güvenlik kapısı karşısındaki binaya, kimliği belirsiz kişiler girip hırsızlık yaptıkları, evde bulunan yaklaşık 200 lira parayı alıp götürdükleri öğrenildi. Bunun üzerine polis güvenlik kameralarını incelemeye alıp olayı soruşturmaya başladı.
Bu arada buna benzer olayların her bu aylarda arttığı kaydedildi.


Şanlıurfa’da yaz aylarında artan hırsızlık olaylarında, sadece çocuk yaşta olan hırsızlık sayısının 2500 ile 3000 bin arası olduğunu söyleyen emniyet mensupları, “herkesin daha dikkatli olmasını söyledi.”

Çünkü uyanık hırsızlar; önce kapıyı çalıyorlar, açan varsa “kusura bakmayın yanlış adres diyorlar.” Yok eğer kapıyı açan yoksa o zaman hemen kendileri kapıyı açıyorlar. Uzmanlar, “bu tür olaylara karşı vatandaşlarımızın kapılarını kilitleyip, komşularına da haber verip öyle gitmeleri daha iyi olur” diye vatandaşları uyardılar.

Haber: Mehmet Emin KUŞ/ www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.