banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Haşimiye esnafından Fakıbaba'ya protesto

Şanlıurfa’da bir grup esnaf, Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılan çalışma nedeni ile yollarının ulaşıma kapanmasını protesto etmek isterken polis engeline takıldı.

 

Şanlıurfa Belediyesi‘nin Türk Meydanı Caddesi’nin tek yönlü olarak trafiğe açık olmasını kararını protesto eden esnaf kentin Haşimiye Meydanı’na kadar yürüdü. Buradan Şanlıurfa Belediye Binasına yürümek isteyen yaklaşık 100 esnaf çevik kuvvet ekipleri tarafından durduruldu. 

 

Şanlıurfa Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan yolda iş makinalarının önünü kesen Türk Meydanı esnafı çevredeki esnaflarında desteğini alarak ellerindeki Türk Bayrakları ile Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Şanlıurfa Belediye binası önüne yürümek istedi.  “Esnaf burada başkan nerede”, “Vali buraya”, “Fakıbaba, buraya” sloganları atarak Türk Meydanı’ndan Haşimiye Meydanı’na kadar yürüyen esnafın önü burada önlem alan polis ve çevik kuvvet ekipleri tarafından kesildi. Burada bir süre polisle görüşen esnaf eylemlerinden vazgeçerek olaysız bir şekilde dağıldı.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.