banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Günışığı Müdürü Paydaş; Engellileri hayata hazırlıyoruz

Serebral Polsili ve Dovn Sendromlu çocukların hayata, günlük, yaşama katılımlarını maksimum derecede sağlamak birinci hedefimizdir diyen Gün Işığı Rehabilitasyon Okul  Müdürü Mahmut Hilmi Paydaş; “Engelli bireylerin zihinsel ve bedensel kısıtlıkların en aza indirilmesine yönelik çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımızda fizyoterapistlerimiz ve hocalarımız tarafından yapılan çalışmalarımızda engelli çocukların ailelerinde katkı sunması için gayret ediyoruz. Tabi devlet tarafından sağlanan ödeneklerin yetersiz olmasından dolayı çalışmalarımız da sınırlandırıyor. Kendi imkanlarımız ve özveri ile en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Müdür Paydaş, Milli Eğitim Müdürlüğünden ailelere bu eğitimin çocuklar için ne kadar önemli olduğunu anlatan seminerler verilmesini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.