banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haberleri

Görüntü Kirliliği Oluşturuyor

 

            Şanlıurfa merkez de olan ve adeta şehrin kalbi denilebilecek bir semtte bu kadar ilkel, kirli ve göz zevkini bozan bir yapının olması görüntü kirliliğine neden oluyor.

 

      Kapaklı pasajın dışa bakan duvarlarında ki görüntüler halkın tepkisine neden oluyor; “eski- püskü yazılı levhalar, boyasız, bakımsız ve çarpık duvarlarıyla bir kenti değil adeta üçüncü sınıf bir ilçeyi andırmaktadır …” vatandaşlar bu durumu Şanlıurfa’ ya yakışmamaktadırlar.

   Bazı vatandaşlar;  Bir kentin medeni olması ve gelişerek büyümesi; o şehrin merkezinden belli olur. Çarpık duvarlarla, gelişi güzel asılmış ve eskimiş, ne yazılı olduğu zor belli olan yazılılarıyla asılı duran levhalar ve boyasız, bakımsız bir hal… Yakışıyor mu Memleketimize” diye tepki gösterdiler.

 

   Vir vatandaş; bunun Takdiri medeniyetler başkenti olan Şanlıurfa belediyesinin başkanına, başkan yardımcılarına, belediye meclis üyelerine, il meclisine, hatta Şanlıurfa valiliğine; Urfa’yı güzelleştirme derneklerine ve Urfa’yı sevdiklerini iddia edenlere bırakıyorum” dedi.

 

 Haber/Mehmet emin Kuş/ www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.