banner2
Öne Çıkanlar Gömülü Messi’ye rakip PTT 1 Ligde Haftanın Hakemleri açıklandı Tatlıses Çiğköfte osmanbey

Gönüllü, Kız çocuklarının okullaşmasında rol model seçildi

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyetinin ortaklaşa finanse ettiği Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen ( KEP2) Özellikle Kız Çocuklarının okula devam oranlarının arttırılması projesi; Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki 15 pilot ilde (Muş, Bitlis, Siirt, Batman, Bingöl, Ağrı, Kars, Erzurum, Iğdır, Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır, Van, Şırnak, Hakkari) on binlerce eğitimci, yerel kanaat önderi, aile ve çocuğa doğrudan ulaşmayı hedefliyor..


Bu kapsamda projenin, Şanlıurfa' da 24-25 Mayıs 2016 tarihleri arası, ailelere yönelik yapılan bilgilendirme toplantısına katılan Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Vildan GÖNÜLLÜ 100 kişilik guruba yaptığı konuşma ve projeye verdiği destek ile rol model olarak seçildi.
Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiğ seminerde Sayın GÖNÜLLÜ tüm ailelerle bire bir ilgilenirken; okula kaydı yapılan ancak çeşitli sebeplerle devam edemeyen çocukların eğitimlerinin sürdürebilmelerinin, eğitimde eşitliğin ve ailelerin bu konularda bilgilendirilmesi, desteklenerek teşvik edilmesinin önemini vurgulayarak; okuyan üreten bir toplum olmanın yolunun çocuklarımızıa vereceğimiz eğitimden geçtiğini belirtti.
Yerelde bu konu ile ilgili çalışmalarının olduğunu ve bu amaca hizmet eden projelere de destek verdiklerini beyan etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.