Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_jp0pv8lcp4orucgivt0salhlk0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Giydir Yetimi Güldür Yüzünü haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Giydir Yetimi Güldür Yüzünü



     Ay Işığım Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ramazan Bayramında yetim çocuklara bayramlık dağıtımıyla ilgili çalışmalar bu yıl ‘GİYDİR YETİMİ GÜLDÜR YÜZÜNÜ’ sloganıyla başlattı.

 Giyim organizasyonu için hazırlıkların devam ettiği bu aylarda Dernek Genel Sekreteri Bekir Türkoğlu Yaptığı açıklamada: “10 bin çocuğa bayramlık yardımı toplamak için çabalıyor. Bu yıl Şanlıurfa ili Sırrın yolu Uçaksavar Kavşağında açılacak olan giyim mağazasının hazırlıkları sürüyor. Mağazada her yıl olduğu gibi çocuklar gönüllerince bedava alış veriş yapma sevincini yaşayacaklar. Her çocuğa iç çamaşır, üst, alt giyim, çorap, ayakkabı, kırtasiye ve oyuncak dağıtımı yapılacak ve bu dağıtım çocukların zevkine bırakılacak” dedi.

     18 Ağustos 2011 Perşembe günü saat 11:00 ’de açılacak olan ve arefe günü saat 23:00’ e kadar açık olacak olan mağazaya herkes davet eden Türkoğlu: Sizlerde 10 bin yetim çocuğun elinden tutmak isterseniz bağış yerlerimizden; Balıklıgöl Ay Işığım Tanıtım Standı,

Belediye Yanı Ahmet Bahçıvan İş Merkezi altı Ay Işığım Tanıtım Standı,

Uçaksavar kavşağı giyim merkezi,

Cengiz Topel Mahallesi Dernek Merkezi,

Bankalar ve Web sitemizden bağış yapıp onları bayramda güldürebilirsiniz. Ayrıca kredi kartıyla bağış kabul edilmektedir.

     Çocuklarla birlikte onların bayramlıklarının seçimine yardımcı olmak ve onlara sadece maddi değil de manevi destek olmak istiyorsanız mağazamız her gün saat 09:30 – 23:00 arası açık olacak. Sizleri çocuklarımızın ellerinden tutmaya bekliyoruz” dedi.

www.balikligol.com    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.