Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_aqc3iu6odniuvsl9t5s6eesbo3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Gazetecilerle bir araya geldi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Gazetecilerle bir araya geldi


Türkiye'nin dış ilişkilerinin geliştirilmesinde sınır illerin alacağı roller ve yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Dışişleri Bakanlığı heyeti, Şanlıurfalı gazetecilerle El Ruha Oteli'nde bir toplantı düzenledi. Toplantıya Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Büyükelçi Naci Koru, beraberindeki heyet ile Şanlıurfa'nın yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Büyükelçi Naci
Koru, Dışişleri Bakanlığı'nda dış politikanın sadece yurt dışında yapılmadığını belirterek, "Aynı zamanda Türkiye'nin de çeşitli bölgelerini dolaşıp, buradaki yerel yöneticilerimizle de valimiz gibi değerli yöneticilerimizle bir araya gelmenin çok uygun olduğunu bakanlık olarak düşündük. Bu program çerçevesinde il ziyaretlerine başladık. Benim ilk ziyaretim Şanlıurfa'dır. Özel anlamı olduğu için, özellikle Şanlıurfa'yı seçtim. Önce Şanlıurfa Valiliğini ziyaret ettik. Daha sonra Harran Üniversitesi'ni ziyaret ettik. Şanlıurfa'da bulunan Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldik. Şimdi ise Şanlıurfa'nın yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelmek istedik. Burada çeşitli kültürel ve ekonomik etkinlikler düzenlemek ve dışa açıp düzenlemek amacıyla çalışmalara başladık" dedi.
Konuşmaların ardından toplantı soru cevap şeklinde devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.