banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Fırıncılar Bayramlaştı

 

Şanlıurfalı Fırıncılar, Şanlıurfa Fırıncılar Odası öncülüğünde, fırıncılar odası mekanında bayram dolayısı ile bir araya gelerek bayramlaştılar.

Şanlıurfalı fırıncılar Bayramın 3. Günü 18 Kasım 2010’da (Bugün) Şanlıurfa Fırıncılar Odasında 13:00 ile 15: Saatleri arasında bir araya gelerek bayramlaştılar.

Bayramlaşma ile ilgili açıklamada bulunan Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı; “biz yönetimdeki arkadaşlarla bütün fırınları dolaşarakta esnaf arkadaşlarımızla bayramlaşabilirdik. Ama sadece biz ve gitmiş olduğumuz iş yerlerindeki kişiler bayramlaşırdık. Bu bayramlaşmayı oda’da yapmamızdan kastımız sadece biz ve esnafımız değil; esnaf arkadaşlarımızda kendi aralarında bayramlaşsın. Birlik ve kaynaşma olsun istedik.” dedi.

Bayramın önemine de değinen Karaatlı; “Bugünlerin manevi hazzından istifade etmeliyiz. birbirimize her zaman sevgi ve saygıyla yaklaşma olgunluğunu göstermeliyiz. Millet olmayı, kardeşliği, dayanışmayı ve paylaşmayı ilke edinmeliyiz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.