banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Fakıbaba Topdağı Mahallesi’ni Gezdi


Topdağı Mahallesi’ni gezen Başkan Fakıbaba, mahalle sakinleriyle sohbet etti gezi boyunca miniklere şeker ikram etti.
Hemen hemen her Pazar günü Eyyübiye Bölgesi’nde gezi ve incelemelerde bulunduğunu ifade eden Başkan Fakıbaba, gerçekleştirilen gezilerin belediyecilikte büyük fayda sağladığını söyledi.
Eyyübiye Bölgesi’nde yer alan 11 mahalleyi dönüşümlü olarak her Pazar denetlediklerini belirten Fakıbaba, “Ekibimizle birlikte gezi ve incelemelerde bulunduğumuz mahallede vatandaşların gerek belediyecilik gerekse de sosyal içerikli problemlerini dinliyor, bu sorunlara imkânlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu yüzden geziler sırasında mahalle sakinlerinin fikirlerini alıyoruz. Fikirler doğrultusunda ortaya daha iyi hizmetler çıktığına inanıyorum. Her Pazar günü Şanlıurfa’da olduğum sürece bu gezilerimi sürdürmeyi planlıyorum. Allaha çok şükür halkımızın bize ileteceği sorunlar yok denecek ölçüde” dedi.
Belediye başkan yardımcılarına ve çalışma arkadaşlarına gösterdikleri özverili çalışmalardan ötürü teşekkür eden Fakıbaba, “Şanlıurfalılar hizmetin en iyisine layıktır. Onlar bize güvendi ve bizi desteklediler. Bizlerde onların bu güvenine layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.
Mahalle sakinleriyle bol bol sohbet eden Fakıbaba, ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve belediyenin bir dizi etkinlikler tertiplediğini söyledi.  
Gezi sırasında bir düğüne de konuk olan Fakıbaba, gelin ve damat adına düğün sahiplerini kutladı.
Eyyübiye’de gezi ve incelemelerini sürdüren Fakıbaba, daha sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik ile birlikte Şanlıurfaspor-Tokatspar maçını izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.