banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Ceyhanspor Caner Koca Osmaniye Devlet Hastanesi

Fakıbaba Berber Çırağından Türkü Dinledi

Yaklaşık yedi yıldır her sabah bir mahalle gezisini sabahın erken saatlerinde yürüten Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, bu gün mahalle gezisi sırasında  bir Berber Çırağından Türkü Dinledi

Şanlıurfa Müftülü civarında gezi ve incelemelerde bulunduğu sırada bir berber çırağının sabah saatlerinde açtığı iş yerinde temizlik yaparken yanık sesiyle söylediği Türkü Fakıbaba’yı çok etkiledi. Yanına çağırdığı berber çırağı Yusuf Köse’yi seven Fakıbaba kendisi için birkaç Türkü söylemesini istedi.

Fakıbaba’ya “Oy Nidem Niden” Türküsünü söyleyen ve arada bir de uzun hava okuyan 12 yaşındaki Yusuf Köse’ye Fakıbaba, kıyafet alınması için yardımcılarına talimat verdi. Bahçelievler İlköğretim Okulu 7. Sınıfta okuyan Yusuf Köse’yi çok seven ve takdir eden Fakıbaba, dinlediği türkülerlin ardından mahalle gezisine kaldığı yerden devam etti.
Yusuf Köse Fakıbaba’yı çok sevdiğini ve kendisiyle ilgilenmesinden mutlu olduğunu belirtti. Bahçelieveler ilköğretim Okulu 7.’sınıfa geçtiğini belirten Yusuf Köse, Fakıbaba yanından ayrıldıktan sonra işine kaldığı yerden yine türküler söyleyerek devam etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.