banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

Eğitimciler'den anlamlı kampanya


Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Ormanımızı Temiz Tutalım-Sağlıklı Yaşam İçin Spor Yapalım” Kampanyası çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sarmış Atatürk Ormanında önce sağlık yürüyüşüne katıldılar. Daha sonra da Atatürk ormanı çevresine gelişi güzel atılan çöpleri tek tek toplayarak çöp bidonlarına attılar.
Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Ormanımızı Temiz Tutalım-Sağlıklı Yaşam İçin Spor Yapalım Kampanyasına İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sarmış, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Hatipoğlu, Okul Müdürleri ve Öğretmenler katıldı.
Ormanımızı Temiz Tutalım-Sağlıklı Yaşam İçin Spor Yapalım Kampanyasında bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci; , Ormanlar biz insanların ve diğer canlı türlerinin yaşam kaynağı olduğunu belirtip vatandaşlarımızın ormanlarımıza ve çevreye karşı daha duyarlı olmasını” temenni ederek Bu kampanyanın öncüsü olan Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum” dedi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı ise yaptığı konuşmada Temizliğin insan yaşamının olmazsa olmazları arasında olduğunu belirtti.  Kırıkçı Temizlik, hayatımız için, sağlığımız için ve ömrümüzün uzun olması için olmazsa olmazımızdır. Ormanların korunması çevremizin ağaçlandırılması hem yurdumuzun, hem de dünyamız için oldukça önem taşıyor. Dünya yediden yetmişe küresel ısınma konusunu konuşuyor. Ormanlarımıza ve bu güzel doğal güzelliklere çok ihtiyacımız var. Gelecekte başımıza gelebilecek en büyük felaketlerin başında çevre geliyor. Lütfen çevremize daha duyarlı olalım. "dedi. Kırıkçı "Şimdi bahar aylarındayız. Her yer çiçek açtı. Doğa çok güzel, orman çok güzel. Ancak görüldüğü gibi burada gelişi güzel atılan çöpler bu güzelliği bozuyor dedi
Ormanımızı Temiz Tutalım-Sağlıklı Yaşam İçin Spor Yapalım Kampanyasının açılış konuşmalarının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sarmış, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Hatipoğlu, Okul Müdürleri ve Öğretmenler önce sağlık için yürüyüş yaptılar, daha sonra da Atatürk ormanına gelişi güzel atılan çöpleri toplayarak temizlik kampanyasını başlattılar.
Ormanımızı Temiz Tutalım-Sağlıklı Yaşam İçin Spor Yapalım Kampanyasının bitiminde ise etkinliğe katılanlar hep birlikte kahvaltı yaptılar.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.