banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Eğitim-Bir-Sen'den idari izin talebi

Bakanlığa bağlı her derece ve türdeki eğitim ve öğretim kurumlarında 2015-2016 eğitim-öğretim yılının başlangıcı olan 14 Eylül 2015 tarihi iken, bu tarih yoğun talep üzerine Kurban bayramından sonraya yani 28 Eylül 2015 tarihine ertelendi.

Bu durumda öğretmenlerin mağdur olacağını belirten Eğitim-Bir-Sen, Öğretmenlerin 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında idari izinli sayılmaları için Milli Eğitim Bakanlığı’na yazılı müracaatta bulundu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi Başkanı İbrahim Coşkun, “2015-2016 eğitim öğretim yılının başlangıç tarihi 28 Eylül 2015 olarak belirlenmiş olması nedeniyle Kurban Bayramı öncesi 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında eğitim öğretim faaliyetleri yapılamayacaktır.

Ancak eğitim-öğretim faaliyetlerinin yapılamaması sonucu öğretmenlerimiz ücretini alamayacak ve mağdur olacaktır. Şanlıurfa Eğitim Bir- Sen olarak mağduriyet yaşanmaması için öğretmenlerimizin 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında idari izinli sayılmaları hususunda gereğinin yapılmasını istedik.” ifadelerini kullandı. (Osman Gülebak-İLKHA)

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.