banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Dahi Çocuklardan Fakıbaba'ya Ziyaret…

Şanlıurfa Bilim ve Sanat Merkezi’nde üstün zekâlarını ve özel yeteneklerini geliştiren bir grup öğrenci, başkanlık makamında ziyaret ettikleri Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı soru yağmuruna tuttular.

      Belediye Başkanı Fakıbaba’ya belediyecilik hizmetleri hakkında birbirinden ilginç sorular yönelten üstün yetenekli çocuklar, bazı konularda ise önemli tavsiyelerde bulundular.

    Şanlıurfa Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Haydar Garip ve beraberindeki öğretmen ve öğrencileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Fakıbaba, tüm çocukları çok sevdiğini ve onlarla daima gurur duyduğunu söyledi.

   Üstün zekâları ve özel yetenekleri sayesinde Şanlıurfa Bilim ve Sanat Merkezi’nde eğitim görmeye hak kazanan öğrencileri yakaladıkları başarıdan dolayı tebrik eden Fakıbaba, “Öğrencilerimizin başarısı başta ailelerini olduğu gibi bizleri de gururlandırmıştır. Bilgi çağında gençlerimizi üstün zeka ve özel yeteneklerine göre yetiştirmek ve onların gelecek yaşamlarında ulusumuza ve ülkemize hizmet etmelerini sağlamak zorundayız. Biz büyükler gençlerimizin önünü açarak, onların bilgiye ulaşmasını kolaylaştırmak, bilimsel düşünceyi ön planda tutarak yeni teknolojiler üretmelerine teşvik etmeliyiz” dedi.

    Şanlıurfa Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Haydar Garip ve diğer idarecileri gösterdikleri gayretlerden dolayı da tebrik eden Fakıbaba Öğrencilerimizin başarısında onlara rehberlik yapan öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum dedi.

    Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, ziyaret anısına minik öğrencilere birer kalem hediye ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.